94 17 20 52 ikke sms biblioteket@lillesand.kommune.no

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

Sommerles

juni 1 - august 31

sommerles

Sommerles er en nasjonal, digital sommerlesekampanje for alle barn som skal starte i 1. og opp til 7. klasse i regi av bibliotekene. Målet vårt er å få flest mulig barn til å lese mest mulig gjennom en lang sommerferie. Sommerles varer fra 1. juni – 31. august hvert år, og det er helt gratis å være med. Det blir en sommerlesfest i starten av september en gang for alle som har deltatt på sommerles.

For å bli med går dere inn på Sommerles.no fra 1. juni og lager en profil til barnet. Fordi barna er under 15 år, trenger de samtykke fra dere foresatte for å kunne delta. Barna må av samme grunn registrere seg med e-postadressen til en foresatt. Ved registrering oppgir dere navn, lånenummer, alder, kjønn og hvilket bibliotek dere hører til. Alle velger seg et kallenavn ved registrering, slik at man kan være helt anonym hvis man ønsker det.

Det skal være gøy å være med på Sommerles! For hver leste bok som registreres inne på nettsiden, samler barna poeng og går etter hvert opp i level. Dette får de digitale trofeer for, men også fysiske premier som kan hentes på biblioteket. På Lillesand folkebibliotek har vi premier som kan hentes ved level 10, 20, 30, 40 og 50.

Sommerles har også en spesialskrevet fortelling av forfatteren Mari Moen Holsve, hvor to tøffe barn, Astrid og Asbjørn, drar ut på nye eventyr hvert år. Les gjerne fortellingen sammen, eller hør den som lydfil inne på Sommerles.no.

For mer informasjon sjekk sommerles.no

Detaljer

Start:
juni 1
Slutt:
august 31
Translate »

Pin It on Pinterest

Click to listen highlighted text!