Digitale samlinger

Nasjonalbibliotekets sine digitale avis-arkiver kan du søke i på den ene publikumspc’en. Kontakt personalet for å komme i gang.

Logo
Filmbib er en strømmetjeneste for norsk kort- og dokumentarfilm. Du får tilgang til tjenesten via ditt nasjonale lånekort. Logg på med lånekortnummer og PIN-kode. Filmbib er tilgjengelig på PC, smarttelefon og nettbrett.

Logo
PressReader inneholder digitale utgaver av tusenvis av aviser og tidsskrift fra hele verden. Last ned appen PressReader til din mobile enhet. Når du laster ned en avis, har du tilgang i tre dager slik at tjenesten kan brukes hjemmefra etter bibliotekbesøket.

Atekst.no kan du lese mange av landets aviser. Her kan du finne både dagens og eldre aviser. Kom innom biblioteket, så hjelper vi deg med å lese avisene på nett.

Idunn.no kan du søke i over 50 forskjellige fagtidsskrift. Her kan du skrive ut hele tidsskriftet, eller bare en artikkel du ønsker å ha. Du kan bare benytte deg av Idunn.no når du bruker bibliotekets pc’er.

DIGITALT LEKSIKON
Britannica er et digitalt leksikon, som du kan bruke både hjemme og her på biblioteket, ved å logge deg inn med ditt nasjonale lånekortnr. N+9 siffer. Det har kategorier for både voksne, juniorer og studenter. Britannica finner du her

 

DIGITAL ORDBOK
I Ordnett.no kan du søke i flere forskjellige ordbøker, både på ord og uttryk, på mange forskjellige språk. -Du kan bare benytte deg av Ordnett, når du er på biblioteket. Den digitale ordboken finner du her

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Click to listen highlighted text!